Rólunk Esztergom és környéke

Rólunk Esztergom és környéke

Az Orhidea Házi Gondozó és Ápoló Szolgálat 2015 óta lát el különböző gondozási és ápolási feladatokat a Gondozott otthonában.

Esztergom és 30 km-es körzetében 24 órás otthon ápolási szolgáltatásunk rendelhető meg.

A Házi Gondozás és Segítségnyújtás célja, hogy az idős vagy beteg családtag, a saját otthonában, biztonságban élhesse mindennapjait. Fontos feladat a további betegségek és a szociális problémák megelőzése, illetve a meglévők kezelése. A megszokott otthoni környezetben a család szerető közelségében végezzük el azon ápolási feladatokat, melyek által rövidül a lábadozási, a gyógyulási idő, illetve élhetővé válik az idős ember élete.

Amennyiben családtagja házi betegápolást, szociális gondozást vagy otthoni egészségügyi felügyeletet igényel, hívjon bennünket és mi szakszerű segítséget, tanácsokat adunk ahhoz, hogy Ön a legmegfelelőbb ellátást biztosíthassa beteg, idős hozzátartozójának vagy az átmenetileg ápolásra szoruló családtagnak.

Az ellátandó beteg, családtag vagy közeli hozzátartozó állapotának felmérésekor személyes egyeztetés keretében pontosíthatják munkatársunkkal, hogy milyen segítséget szeretne igénybe venni. A szolgáltatás megrendelését követően igyekszünk a lehető leggyorsabban megszervezni hozzátartozója ellátását.

Munkatársaink kizárólag szakképzett ápolók, gondozók, akik többéves kórházban, idősek otthonában, vagy házi betegápolásban végzett munka tapasztalatával rendelkeznek, komoly szakértelemmel, empátiával dolgoznak.

Csapatunk  rendületlenül azon munkálkodik, hogy tevékenységüknek köszönhetően kedvező környezetet biztosítsanak, az otthonápolást és idősgondozást mind hatékonyabbá tegyék a család és a beteg, vagy időskori hozzátartozó legnagyobb megelégedésére.

Miben lehetünk az Ön segítségére?

Gondozó szolgálatunk a 24 órás szociális gondozás ellátását, szakápolási feladatok ellátását, otthon ápolási feladatok ellátását vállalja maximális szakértelemmel, hozzáértéssel és empátiával.

Hogyan rendelheti meg otthonápolási szolgáltatásainkat?

Szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja ügyfélszolgálati számunkat vagy elektronikus levél formájában vegye fel a kapcsolatot velünk az orhideahazigondozas@gmail.com e-mail címen.